Europuls – Center for European Expertise

Vrei să știi mai multe despre Uniunea Europeană? Să întâlnești experți în domeniu și să îți dezvolți creativitatea?

📣 Vrei să știi mai multe despre Uniunea Europeană? Să întâlnești experți în domeniu și să îți dezvolți creativitatea? 🇪🇺

💙 Europuls - Centrul de Expertiză Europeană vine în Târgu Jiu! 📍Lansăm proiectul Comunitatea Tinerilor Lideri Europeni, în cadrul căruia poți deveni și tu un exemplu de tânăr lider european! Te așteptăm la prima sesiune EU și UE! la Târgu Jiu în perioada 6-9 iulie!
🗣 Ești tânăr? Implicat în societatea civilă sau abia îți începi drumul în voluntariat? Dacă da, atunci acest proiect este pentru tine!

👥️️ Vei beneficia de traininguri despre instituțiile Europene, tranziția verde, competențe digitale, Conferința pentru Viitorul Europei, statul de drept, economie socială, politici pentru tineret, dar și metode de educație nonformală pe care participanții le pot folosi în comunitatea lor pentru diseminarea informațiilor într-un mod atractiv.

💙 După sesiunile de training, vei fi sprijinit să împărtășești tinerilor din comunitatea ta toate informațiile dobândite!

🤔 Ce facem acolo? Învățăm într-o manieră informală despre UE și discutăm deschis cu decidenți de la nivel național și european pe teme de actualitate. Obținem cunoștințe din zona relațiilor internaționale și despre procesul de luare a deciziilor la nivel european. Punem pe primul loc procesul tău de învățare.

🫣 Te întrebi ce alte beneficii ai dacă participi? Punctual menționăm: certificat YOUTHPASS, cazare și masă asigurată, dezvoltarea abilității de lucru în echipă (dar și a altor abilități), amintiri și prieteni noi.

Proiectul ,,Comunitatea Tinerilor Lideri Europeni” este finanțat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+.
Update cookies preferences