Europuls – Center for European Expertise

Pe data de 23 noiembrie, la Cluj-Napoca, am dat startul celei de-a doua ediții a Comunității Tinerilor Lideri Europeni - Forumul Valorilor Europene!

Cum a fost la CTLE Cluj - Napoca?

🤩 Pe data de 23 noiembrie, la Cluj-Napoca, am dat startul celei de-a doua ediții a Comunității Tinerilor Lideri Europeni - Forumul Valorilor Europene!

👉🏻 Ziua noastră a început cu acomodarea participanților, urmată mai apoi de deschiderea oficială!

👉🏻 Ulterior, a urmat o sesiune de activități prin care am dorit să ne cunoaștem mai bine participanții, vizând formarea de grupe de lucru omogene, pentru zilele următoare.
 
💙 Ne-am bucurat extraordinar să vedem un număr atât de mare de tineri pasionați, curajoși să își exprime opiniile și să își însușească valorile europene!
💙 În cea de-a doua zi, tinerii au discutat cu domnul Nicu Ștefănuță și domnul Daniel Buda, membri ai Parlamentului European, și doamna Oana Murariu, deputat de Cluj.
 
💙 Ziua a continuat cu o serie de ateliere și discuții privind Obiectivele Europene de Tineret.
Și pentru că orice proiect Erasmus înseamnă și prietenii, seara participanții s-au putut cunoaște mai bine în timpul unei ieșiri la târgul de Crăciun din Cluj! 🎄

A treia zi de CTLE - Cluj s-a concentrat pe apropierea participanților de valorile europene și implicarea în comunitățile din care vin! ✅

🔹 Ziua a început cu o sesiune despre valorile europene, moderată de voluntara Europuls Georgiana Horobeanu. Participanții au fost activi și au pus foarte multe întrebări!
🔹 Apoi au urmat două workshopuri susținute de Federația Tinerilor din Cluj:
● Impactul mediului cotidian în dezvoltarea sănătății emoționale a tinerilor
● Youth Cafe: Rolul implicării civice: instrumente și mecanisme practice pentru sprijinirea și stimularea participării tinerilor în comunitate. Participanții CTLE au avut ocazia să învețe în mod practic informații esențiale atât despre angajamentul civic, dar și despre problemele cu care tinerii se confruntă!
🔹 Activitățile formale ale CTLE - Cluj s-au încheiat cu o sesiune de realizare a ghidului de buzunar despre Uniunea Europeană. Stay tuned, în curând veți putea afla mai multe despre acesta! 🔜

Comunitatea Tinerilor Lideri Europeni este finanțat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+.
Update cookies preferences